Школа доброго врядування: Робота відділу оренди та приватизації комунального майна в умовах формування Дрогобицької територіальної громади

19:55 24 Лютого 2021

У вівторок, 23 лютого, у стінах Дрогобицької міської ради відбувся черговий семінар Школи доброго врядування. Цього разу спікером виступив начальник відділу оренди та приватизації комунального майна Ростислав Росоха. Тема семінару: «Робота відділу оренди та приватизації комунального майна в умовах формування Дрогобицької територіальної громади».

Ростислав Росоха ознайомив старост та службовців Дрогобицької міської ради з роботою управління комунального майна, повноваженнями Дрогобицької міської ради у галузі земельних відносин, видами цільового призначення земель, особливостями змін цільового призначення земельних ділянок, підставами набуття права власності земельних ділянок, нормами безоплатної передачі земель громадянам.

«На практиці громада міста стикається з великою кількістю проблем в умовах формування Дрогобицької територіальної громади, які стосуються передачі земель, їх статусу, меж, оподаткування, можливостей використання тощо. Але процес передачі та подальшого використання земель та об’єктів нерухомого майна надають Дрогобицькій територіальній громаді великий фінансовий ресурс, створюють можливості для розвитку», – резюмував Ростислав Росоха.

Нагадаємо, Школа доброго врядування відбувається з ініціативи КУ «Інститут міста» у співорганізації з організаційним відділом ДМР.

Перейти до вмісту