Школа доброго врядування: Планування просторового розвитку територіальної громади

11:36 19 Січня 2021

У Дрогобицькій міській раді відбулося чергове заняття Школи доброго врядування. Тема заходу: «Планування просторового розвитку територіальної громади». Захід відбувся 19 січня у стінах ратуші.

Цього разу старост та службовців ознайомлювали з містобудівною документацією: генеральними планами, планами зонування території та детальними планами території. Говорили про необхідність планування території, процедури, які передують забудові та норми розміщення об’єктів.

Спікером виступив начальник відділу містобудування та архітектури Ігор Петранич.

«Схема просторової організації відображає різноманітні заклади, розташовані на території, об’єкти інфраструктури. Візуалізації передує обстеження території та нанесення об’єктів мапу. У зв’язку з утворенням територіальної громади, відділ архітектури та містобудування працює над створенням такої мапи. Основне завдання – правильне функціонування організацій та забезпечення комфорту для населення», – прокоментував Ігор Петранич.

Нагадаємо, Школа доброго врядування відбувається з ініціативи КУ «Інститут міста» у співорганізації з організаційним відділом ДМР.

Перейти до вмісту