Чотири плюс: Комісія продовжує інспектувати дитячі садки міста

17:52 9 Жовтня 2019

З початку тижня спеціальна комісія, під головуванням міського голови Дрогобича Тараса Кучми, проінспектувала шість дошкільних навчальних закладів Дрогобича.

У понеділок комісія інспектувала ЗДО №29 «Дюймовочка» та ЗДО №30 «Волошка».

У вівторок комісія проінспектувала ЗДО №6 «Веселка» та ЗДО №2 «Калинонька».

Якщо у ЗДО №2 зауважень не було, окрім стану санвузлів, то у ЗДО №6 міський голова звернув увагу представнику відділу освіти на стан обладнання, на якому готують їжу для дітей.

Сьогодні, 9 жовтня, комісія обстежила ЗДО №19 «Полуничка» та ЗДО №27 «Віночок».

У ЗДО №19 капітального ремонту потребує дах і фасад. У наступному році запланують ремонт. Однак від тепер відділ освіти готуватиме документацію, оскільки будівля є пам’яткою архітектури, а для виконання робіт потрібно спеціальні дозволи.

У ЗДО №27 комісія зафіксувала порушення працівниками робочого графіку. З цього приводу у відділі освіти мають відібрати пояснення у порушників.

У ході візиту у заклади дошкільної освіти міський голова Тарас Кучма поспілкувався з персоналом та дітьми.

Зокрема наголосив, що опалювальний сезон у освітніх закладах розпочато, тому до кінця тижня проблему з холодними приміщенням вдасться вирішити.

У ЗДО №6 міський голова поспілкувався з дітками. Одна з дівчаток сказала, що готується до школи, але з садочку йти не хоче.

«Реальна оцінка роботи персоналу — позитивні відгуки дітей, адже діти щирі і ніколи не обманюють», — резюмував Тарас Кучма.

Перейти до вмісту