Через погіршення погодних умов на території області, водіїв закликають бути уважними

14:03 26 Січня 2022

До кінця тижня синоптики прогнозують погіршення погодних умов. Таке повідомлення надійшло від Львівського регіонального гідрометцентру. На території Львівської області 26 січня прогнозують на дорогах ожеледицю, туман та налипання мокрого снігу. Синоптики оголосили І рівень небезпеки, жовтий.

Як наголошують у гідрометцентрі, погоду визначатиме вплив висотної улоговини. По Львівській області буде хмарно з проясненнями. Часом невеликий сніг. Вночі та вранці слабкий туман, на дорогах – ожеледиця. Вітер північно-західний 7 – 12 м/с. Температура вночі 1 – 6° морозу, місцями до 10° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

27 – 28 січня буде хмарно. Часом мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 2 – 7° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

29 січня буде хмарно з проясненнями. Часом невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 7 – 12 м/с, вдень пориви до 15 – 20 м/с. Температура вночі 3 – 8° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

30 січня також буде хмарно. Мокрий сніг та сніг, місцями значний. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 9 – 14 м/с, пориви 17 – 22 м/с. Температура вночі 1 – 6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Закликаємо водіїв бути уважними на дорогах, дотримуватися дистанції руху. У випадку екстрених ситуацій, виявлених на території Дрогобицької громади, повідомляти за номерами Гарячих ліній.

Перейти до вмісту