Через відмову в отриманні земельної ділянки, дрогобичанин знівелював вклад атовців в оборону Української держави

9:15 18 Січня 2022

У понеділок, 17 січня, відбувся черговий прийом громадян міським головою Дрогобицької громади Тарасом Кучмою. Традиційно на прийом до голови записуються мешканці громади, які мають труднощі з вирішенням тих чи інших питань і потребують додаткової консультації.

На прийом до міського голови записалось семеро мешканців громади.

В світлицю міської ради завітали працівники пологового будинку. Міський голова роз’яснив їм ситуацію та бачення подальшого розвитку медичного закладу.

Однак найбільш резонансним став прийом мешканця вулиці Стрийської.

Раніше дрогобичанин звертався до міської ради щодо виділення йому земельної ділянки під садівництво. Мешканець міста скористався своїм законним правом на приватизацію земельної ділянки під обслуговування житлового будинку. Однак інша частина землі, яку бажав отримати чоловік, використовувалась ним раніше без жодних законних підстав, шляхом самозахоплення.

Відповідно у виділенні цієї земельної ділянки сесія Дрогобицької міської ради відмовила.

Дрогобичанин записався на прийом до міського голови, щоб висловити своє невдоволення та вимагав позитивного розгляду питання. Однак в ході дискусії вдався до звинувачень в сторону посадовців щодо виділення землі в Дрогобичі атовцям. Мовляв, – хто вони такі, щоб виділяти їм землю, невідомо, де вони воювали і чи воювали взагалі.

Міський голова, який також брав участь у бойових діях та бачив війну на власні очі, був вражений тим, що на восьмому році війни, у час загрози повномасштабного вторгнення агресора, у патріотичному західноукраїнському місті досі залишаються люди, які так мислять.

В той час, як воїни бережуть мирне небо над нашими головами і саме завдяки їм ми вже який рік поспіль можемо продовжувати безтурботне життя у рідному Дрогобичі, – деякі мешканці дозволяють собі говорити такі речі про військових. Це неприпустимо. Я розумію, що кожен має право на виявлення своєї позиції, але ображати честь і гідність військових – це аморально, – наголошує Тарас Кучма.

Перейти до вмісту