Черговий виїзний прийом громадян на вулиці Михайла Грушевського

9:17 10 Вересня 2020

У вівторок, 8 вересня, відбувся черговий виїзний прийом громадян міським головою Тарасом Кучмою. З ініціативи депутата міськради Андрія Андрухіва, міський голова зустрівся з мешканцями будинків №89/1, №89/2 та №89/3 на вулиці Михайла Грушевського.

Разом з Тарасом Кучмою участь у зустрічі з громадою взяли Ростислав Пошивак – заступник директора департаменту міського господарства, Павло Цвігун – радник міського голови по зв’язках з громадськістю та взаємодії з органами виконавчої влади, Андрій Андрухів та Юрій Кушлик – депутати Дрогобицької міської ради, Петро Шев’як – начальник відділу освіти, Андрій Гритчак – начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю, Роман Шагала – начальник КП «Дрогобичводоканал», Ігор Чава – керівник КП «ТІЦ міста Дрогобича».

У будинку № 89/1 мешканці вказали на необхідність проведення ремонту сходової клітки, яка веде у підвальне приміщення першого під’їзду. Також просили допомогти з відведенням води від четвертого під’їзду, оскільки під час сильних опадів відбувається підтоплення будинку.

У будинку № 89/2 також відбувається підтоплення підвалу другого під’їзду. Причиною такого підтоплення є перелив води з каналізаційного колектора у підвалі будинку. Крім того в цьому будинку, за словами мешканців, незаконно споруджено сходи біля четвертого під’їзду, які мешканці просять демонтувати.

Заслухавши мешканців будинку, Тарас Кучма доручив керівникам відповідних структурних підрозділів та комунальних підприємств ДМР відреагувати на звернення громадян та посприяти у вирішенні вказаних проблем.

У підсумку зустрічі громадяни цікавилися станом справ щодо побудови сміттєпереробного заводу, участі у різноманітних проектах, для отримання коштів на капітальний ремонт будинків, облаштування благоустрою території та дитячих майданчиків.

Перейти до вмісту