Чергова медична допомога: міська лікарня Дрогобича отримала лікарські засоби для реанімації та очікує на карету швидкої

11:06 27 Травня 2022

Цими днями за сприяння народного депутата України Ореста Саламахи КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» отримала важливий гуманітарний вантаж – лікарські засоби, медичні вироби, витратні матеріали. Увесь інвентар необхідний у роботі для медиків реанімаційного відділення – наголошує керівник медичного закладу Андрій Коцюба.

За сприяння Ореста Саламахи ми не вперше отримуємо медичну гуманітарну допомогу. Ще до війни – це була і допомога обладнанням та іншими потрібними медикаментами для нашої лікарні. Такі підтримки дуже цінні, бо сприяють оновленню нашої матеріально-технічної бази і допомагають не відчувати проблем в браці тих чи інших матеріалів і ліків, – зазначив Андрій Коцюба.

Окрім медичних виробів, міська лікарня Дрогобича очікує і на поповнення автомобільного парку медзакладу новою каретою швидкої допомоги. «Польська місія медична», керівником якої є Матей Гуральські, підготувала та скерувала карету швидкої допомоги для потреб першої медичної установи Дрогобича.

Організація «Польська місія медична» з початком війни інтенсивно підтримує Дрогобич гуманітарними вантажами. Зокрема, ми неодноразово отримували медикаменти, перев’язочні матеріали, а також ліжка, тумбочки та крісла для потреб лікарні. Для переселенців, які мешкають в Ліцеї №16 «Польська місія медична» передавала продукти харчування, засоби гігієни, пральні машинки тощо. Одним словом – допомогу від наших найближчих сусідів – поляків – ми відчуваємо постійно, за що щиро вдячні, – наголосив Андрій Коцюба.

Додамо, загалом за період війни КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» отримала 9 автівок швидкої допомоги від закордонних партнерів та благодійних фондів і організацій. Із них – 5 машин скеровано для потреб воїнів на передову.

Перейти до вмісту