Частину тротуару «закатаного» асфальтом на вул. М. Грушевського відновлено до першочергового стану

16:49 6 Липня 2020

Нещодавно на вул. М. Грушевського, де капітально відремонтували дорожнє покриття, практично завершили брукування тротуарів. Однак, новозабрукованим доріжкам для пішоходів вже встигли завдати шкоди. У межах Дрогобицького ліцею №16 навпроти будинку №103/1 на частині замощеного бруківкою тротуарі – «розкатали» відфрезерований асфальт.

Як пояснили у Департаменті міського господарства, фірма-підрядник, яка виконувала капремонт вулиці Михайла Грушевського, виконувала роботи з усунення дефектів, які з’явилися на ділянці дороги. Відфрезерований асфальт складували на тротуар. Після етапу фрезерування, асфальт повинні були прибрати. Наступного дня, 4 червня, мешканцями вулиці було зафіксовано факт, що асфальт «розкатали» по новозамощеній бруківці.

Мешканці цієї вулиці одразу забили на сполох. Відтак 5 червня, міський голова Дрогобича Тарас Кучма, реагуючи на повідомлення дрогобичан, виїхав на місце пошкодження тротуару та особисто оглянув масштаби завданих збитків.

Під час щотижневої наради з керівниками структурних підрозділів ДМР, комунальних підприємств та держустанов міста у понеділок, 6 липня, Тарас Кучма доручив керівництву Департаменту міського господарства ДМР у найкоротші терміни подати йому інформацію про осіб, які вчинили ці дії та вжити всіх заходів, щоб ті відновили першочерговий стан тротуару.

«Ми разом з мешканцями міста робимо все для того, щоб це місто ставало комфортнішим для життя. Ми докладаємо зусиль, щоб в умовах сьогодення відновити та розбудувати інфраструктуру Дрогобича. У ремонт вулиці Михайла Грушевського ми вклали десятки мільйонів гривень. Кожен мешканець міста знає, з яким трудом нам вдалося відремонтувати капітально цю вулицю. Виглядає так, що хтось зумисно «розкатав» цей асфальт, щоб напакостити не владі, а в першу чергу – громаді міста», – прокоментував ситуацію Тарас Кучма.

Як повідомили пообіді у Департаменті міського господарства, асфальт з тротуару прибрано. Наразі з’ясовують, хто причетний до пошкодження новозабрукованого тротуару на вул. М. Грушевського.

Перейти до вмісту