Цьогоріч старе асфальтне покриття на вулиці Мазепи замінять бруківкою

14:17 5 Квітня 2023

Ще одну центральну вулицю Дрогобича капітально відремонтують. Мова йде про вулицю Мазепи, яку цьогоріч планують забрукувати.

Мова йде про відрізок вулиці від перехрестя зі Стрийською та Лесі Українки до шлагбауму, що біля повороту на вулицю Театральну.

Як повідомили в Департаменті міського господарства – зараз проектна документація по ремонту дороги перебуває на стадії коригування. Після чого буде оголошено тендерну процедуру закупівель.

Роботи планують проводити синхронно з ремонтом вулиці Стрийської, аби організувати оптимальну логістику об’їзду для автотранспорту.

В плані ремонту – заміна старого асфальтного покриття на бруківку та вирівнювання бордюрних каменів на відрізку дороги від перехрестя зі Стрийською та Лесі Українки до повороту на вулицю Театральну.

Нагадуємо у Дрогобичі та громаді тривають поточні ямкові ремонти вулиць. Раніше силами комунальних підприємств було проведено ямковий ремонт вулиць Театральної, Завалля, Сагайдачного, Володимира Великого, Винниченка, Трускавецької та часткові ремонтні роботи на перехресті вулиць П. Орлика – Л. Українки.

Зараз триває підготовка до ямкових ремонтів на вулицях Музичній та Данила Галицького. Роботи продовжать за сприятливих погодних умов.

Перейти до вмісту