Цьогоріч головні ялинки Дрогобича та Стебника відкриють одночасно

14:47 2 Грудня 2021

Відбувся перший організаційний комітет з питань відзначення Різдвяно-Новорічних свят у Дрогобицькій громаді. Організатори та учасники обговорили програму запланованих заходів та нові ідеї, які можна реалізувати в час святкового періоду.

Оргкомітет відбувся під головуванням міського голови Тараса Кучми та його заступника, керуючого справами виконкому Володимира Коцюби.

Нагадаємо, загальна програма Різдвяно-Новорічних заходів стартувала вже 1 грудня. Вона розпочалась з виступу Заслуженого Прикарпатського ансамблю пісні та танцю України «Верховина» та триватиме впродовж усього грудня – виступами різних вокальних та танцювальних колективів Дрогобицької громади. Також в часі святкового періоду на центральній площі діятиме Різдвяний ярмарок.

Оргкомітет обговорив організацію головної події – відкриття центральної ялинки. Її традиційно планують засвітити 19 грудня, в день святого Миколая. Відкриття головної ялинки планують розпочати о 16.00 години, – одночасно в Дрогобичі та Стебнику.

Захід розпочнеться зі спільної молитви та за участі головної особи цього дня – святого Миколая.

Нам всім треба пам’ятати, що день святого Миколая – це в першу чергу свято любові, милосердя, співчуття та допомоги. Тому, попри всі розваги та атракції, які матимемо у святковий час, – важливо нам усім не губити головну ідею цього свята, – наголосив в ході оргкомітету о. Іван Паньків.

Під час заходу відбудеться урочисте відкриття центральної ялинки. До слова, цьогоріч її прикрасять по новому, а декорації головної зеленої красуні міста доповнять роботами вихованців Дрогобицької художньої школи.

На відкриття головної ялинки планують привезти дітей із сіл Дрогобицької громади. А святий Миколай нікого не омине та завітає з візитами по всіх населених пунктах громади.

Окрім цього у Різдвяно-Новорічному часі у Дрогобичі та громаді заплановано низку цікавих заходів, фестивалів та акцій, щоб наповнити місто та громаду святковою атмосферою.

Перейти до вмісту