ЦНАП – обличчя влади. Яка ситуація у Дрогобичі?

16:11 1 Грудня 2020

У лютому 2018 року в Дрогобичі офіційно відкрили оновлене приміщення міського Центру надання адміністративних послуг. Сьогодні ЦНАП надає 150 адміністративних послуг.

Модернізація Дрогобицького ЦНАПу відбувається у межах проєкту «U-LEAD з Європою».

Днями відбулася робоча зустріч заступника міського голови Дрогобича Володимира Коцюби, керівниці ЦНАПу Оксани Тішиної та керівників структурних підрозділів ДМР з регіональною спеціалісткою четвертого раунду проєкту «U-LEAD з Європою» Юлією Івановою.

За словами гості, реалізацію проекту, у зв’язку з пандемією корона вірусу, продовжено до квітня 2021 року. В межах проєкту «U-LEAD з Європою» Дрогобицький ЦНАП отримує інституційну допомогу в удосконаленні роботи та покращенні якості надання послуг громадянам.

В ході зустрічі було запропоновано методичні рекомендації щодо запровадження комунікаційної стратегії для популяризації послуг ЦНАПу не лише на території Дрогобича, а й всієї ОТГ. Таким чином, у міськраді створять робочу групу з інформування та залучення населення, а також невдовзі розпочнуть напрацювання комунікаційного плану.

Нагадаємо, у листопаді, в межах програми «U-LEAD з Європою» до міського ЦНАПУ доставлено нові меблі для комфортного перебування у приміщенні громадян, які прагнуть отримати адмінпослугу. Під час другого траншу допомоги для ЦНАПу нададуть комп’ютерну техніку.

Нагадуємо, скористатися Е-послугами через систему IGOV можливо за посиланням: https://drohobych-rada.gov.ua/smart-services.

Перейти до вмісту