Цифровий розвиток Дрогобича: заступник голови ЛОДА Олександр Кулепін підтримуватиме ініціативи та цифрову трансформацію громади

11:59 2 Грудня 2021

У перший день грудня до Дрогобицької міської ради завітав заступник голови ЛОДА Олександр Кулепін. Робочий візит відбувся у межах реалізації кампанії роботи команд підтримки ДІЇ у пунктах вакцинації. У Дрогобицькій міській раді цю кампанію ініціювали відділ сім’ї та молоді, спільно з відділом охорони здоров’я.

Олександр Кулепін займається цифровим розвитком, а також цифровою трансформацією і цифровізацією, тож під час зустрічі обговорили питання, які актуальні для місцевого самоврядування. Зустріч відбулася у приміщенні Медіа-центрі «Дрогобич», з посадовцем поспілкувалися заступники міського голови Ігор Герман та Володимир Коцюба, директор КУ «Інститут міста» Володимир Кондзьолка, начальниця відділу сім’ї та молоді Олександра Пашко, начальник відділу охорони здоров’я Володимир Чуба та начальник управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій Зеновій Квасній.

Окрім роботи команд підтримки ДІЇ посадовці обговорили низку питань:
– стратегічний розвиток громади, впровадження сталих практик та управління на основі даних та цінностей,
– цифрову трансформацію управлінських процесів,
– роботу медичних інформаційних систем,
– електронний документообіг,
– розробку інтернет-порталу для Дія Центру,
– роботу геоінформаційних систем.

У підсумку Олександр Кулепін відзначив розвиток міста, зокрема цифрову трансформацію, а також управлінські рішення, новітні підходи та світові практики, які впроваджуються в управлінні громадою. Відтак запевнив посадовців міськради, що підтримуватиме ініціативи та цифрову трансформацію у громаді.

Перейти до вмісту