Цифрова комунікація та лідерство: відбувся НеФорум для молоді Дрогобицької громади

15:52 28 Лютого 2023

Сьогодні, 28 лютого, на базі Дрогобицької міської ради відбувся молодіжний захід під назвою «НеФорум: тренінговий день». Участь у ньому взяли майже півсотні дітей – учні 9-11 класів сільських шкіл громади та представники Молодіжної ради Дрогобицької ТГ.

Організатором форуму виступив відділ сім’ї та молоді Дрогобицької міської ради, у партнерстві з Львівським обласним молодіжним центром.

Захід розпочався зі вступних вітальних слів. До учасників НеФоруму звернувся міський голова Дрогобича Тарас Кучма, який привітав молоде покоління дрогобичан та мешканців громади у стінах Ратуші.

Сьогодні Ви творите молодіжну політику, а скоро будете творити нову Україну. Радію з того, що ви залишаєтесь позитивними та відкритими в часі переломних історичних подій. Ви є тим незламним поколінням, яке виросло у вільній країні і тільки ви зможете зламати стару систему і побудувати нову успішну державу. Вірю у вас, в молодь, і у ваші сили, – наголосив Тарас Кучма.

Після вітальних слів керівниця відділу сім’ї та молоді Олександра Пашко поділила учасників на дві групи, які працювали почергово зі спікерами.

Ними виступили студентки Української академії лідерства Кароліна Ященко і Соломія Герцик, які розповідали учасникам про менторство та лідерство.

Паралельно з іншою групою працювала команда управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій – Зеновій Квасній, Наталя Зелена та Ніна Федько. Молодь ознайомили з роботою офіційного порталу, електронними сервісами та інформаційно-комунікаційними процесами місцевого самоврядування з громадою, з використанням цифрових інструментів.

Відтак впродовж тренінгового дня відбулось кілька панельних обговорень на актуальні для молоді теми.

Після роботи в групах учасники НеФоруму повторно зібрались в сесійній залі, де разом з міським головою Тарасом Кучмою обговорили теми тренінгу, ділились враженнями та висловлювали свої пропозиції щодо розвитку громади, орієнтованої на молодь.

Всі учасники НеФоруму будуть відзначені електронними сертифікатами.

Перейти до вмісту