Фініш зимовим святам: у Дрогобичі демонтовують головну ялинку міста

15:35 26 Січня 2022

Комунальники Дрогобича 26 січня приступили до демонтажу головного новорічного дерева – центральної ялинки міста. Демонтаж стартував із зняття новорічних прикрас та святкової ілюмінації. Зберігатимуть новорічну ялинку у КП «СМУ» до наступних зимових свят.

Цьогоріч, головне дерево Дрогобича було змонтоване до Дня Святого Миколая. У місті вже стало доброю традицією всією громадою, біля центральної ялинки, зустрічати приїзд Чудотворця та запалювати на ній святкові вогні.

Особливістю цьогорічної міської ялинки були новорічні прикраси, які власноруч виготовили талановиті учні Художньої школи Дрогобича. Це були – ангели, птахи, зірки та міфічні герої, які і склали основу декору новорічного дерева.

Окрім новорічної красуні, в центрі міста цієї зими було встановлено кілька святкових фотозон, які цього тижня комунальники поступово демонтовують.

Святкова атмосфера у Дрогобичі, наразі, продовжує панувати на різдвяному ярмарку, який функціонуватиме до 1 лютого. У дерев’яних ятках можна придбати солодощі, сувенірну та крафтову продукцію.

Перейти до вмісту