Футбольне протистояння: кому ж дістався перший кубок Дрогобицької ОТГ? | Відео

8:40 4 Жовтня 2021

У суботу, 2 жовтня, відбулася фінальна гра футбольних команд, які змагалися за Перший Кубок Дрогобицької територіальної громади, приурочений 930-й річниці міста Дрогобич.

За Кубок змагалися команди:
ФК “Долішній Лужок”,
ФК “Рихтичі”,
“Мрія” Снятинка,
“Прикарпаття” Дережичі
“Каменяр” Нагуєвичі,
ДЮСШ Дрогобич,
“Арсенал” Лішня,
ФК ” Стебник”.

У фінальній грі зустрілись: ФК «Рихтичі» та ФК «Арсенал» (Лішня). З рахунком 5:1 перемогу здобула команда «Арсенал» Лішня.

Кращими гравцями визнано: Тершака Ігора (ФК «Арсенал» Лішня) та Лисовця Мирона (ФК «Рихтичі»). Арбітри: Юзьв’як Ігор, Матляк Юрій, Дмитрів Євген.

Нагородили переможців міський голова Тарас Кучма та Юрій Кушлик – депутат міської ради, президент МФК «Галичина».

«Я задоволений тим, що Дрогобицька громада обожнює футбол, але й цікавим є те, що не лише як глядачі, але і як чудові, професійні гравці. Надзвичайно сильною є підтримка Дрогобицької асоціації футболу та президента МФК «Галичина» Кушлика Юрія, які мотивують команди та організовують футбольні турніри як для дитячих, юнацьких так і для дорослих та ветеранських команд.
Дуже дякую командам за цікаву та запеклу боротьбу на полі. Дякую вболівальникам, які прийшли підтримати команди. Особливе спасибі наймолодшим, які вболівали та щиро переживали за рахунок гри.
Хочеться, щоб наступного року ще більше команд взяло участь у кубку, адже футбол у Дрогобицькій громаді на високому рівні і це потрібно демонструвати.
До нових перемог!», – прокоментував Тарас Кучма.

Перейти до вмісту