Фестиваль педагогічних ідей – популяризація сучасних ідей та передового досвіду

10:09 9 Жовтня 2019

У місті Києві, в серці Української освіти, в тренінговому центрі «Академії талановитих керівників», в залі Академії наук відбувся «Фестиваль педагогічних ідей», який відвідала вчитель-дефектолог ДНЗ №21 «Сонечко» Янів О.П. та дистанційно в он-лайн режимі прослухала і побачила вихователь-методист Іваніщева І.Т. Педагоги мали можливість почерпнути нові знання, знайти свіжі ідеї, зарядитися позитивом від спілкування з найпотужнішими, досвідченими та відомими спікерами.

Академія талановитих керівників – це майданчик для активного спілкування, обміном ідеями, досвідом, знаннями людей, які не байдужі до змін в освітній сфері України. Саме тут проходить популяризація сучасних ідей та передового досвіду в сфері освітніх послуг, формується прагнення до педагогічної творчості та самореалізації креативних професійних педагогічних працівників.

Вся інформація, проекти, заходи носять практичний характер і засновані на досвіді експертів, які радо готові ділитися досвідом з усіма бажаючими. Обмін досвідом, знайомство і спілкування з мегакрутими фахівцями в галузі дошкільної освіти, педагогіки, практичної психології, раннього розвитку, логопедії, корекційної педагогіки дають можливість оволодіти інноваційними методами і технологіями в організації освітнього процесу: використання новітніх методик, технік, методів і прийомів, матеріалів для корекційно-розвиткової роботи.

Перейти до вмісту