У центрі вакцинації Дрогобича працюватиме «Команда підтримки ДІЇ»

11:11 30 Листопада 2021

У Дрогобицькій громаді ведеться підготовка до відкриття волонтерської «Команди підтримки ДІЇ». В рамках проекту волонтери працюватимуть в Центрі вакцинації населення, допомагаючи провакцинованим людям встановити додаток ДІЯ та налаштувати отримання Covid-сертифікату.

Наразі до волонтерської роботи вже зголосились студенти Дрогобицького механіко-технологічного коледжу та ВПУ №19. Перед початком роботи всі волонтери пройдуть попереднє навчання.

«Цього тижня ми отримаємо з області форму, в яку будуть одягнуті волонтери та атрибутику для роботи команди» – розповідає начальниця відділу сім’ї та молоді Дрогобицької міської ради Олександра Пашко.

Щодо місця роботи волонтерів – у Дрогобичі розглядаються два можливі варіанти – Центр вакцинації населення, що працює в Епіцентрі, або Центр вакцинації, що працює в Каменярі (районний Народний дім). Однак команда буде мобільною, – в разі проведення виїзної вакцинації населення по селах громади – волонтери супроводжуватимуть медичну бригаду, з метою консультування населення.

Всі бажаючі долучитись до доброї справи можуть зголошуватися за тел. 0677628657.

Акція ініційована Міністерством цифрової політики України.

Перейти до вмісту