У Стебницькій гімназії №11 проведуть ремонт дренажної системи

13:27 10 Травня 2023

Наприкінці минулого року у Стебницькій гімназії №11 імені Тараса Зозулі виявили проблему – після демонтажу підлоги у спортзалі з’ясувалось, що приміщення зазнало підтоплення. Причиною цьому стали проблеми з дренажною системою, яка тривалий час потребувала ремонту.

Проблема з дренажною системою в школі була не сьогоднішня. Після освітньої реформи, ліцеї та гімназії міст Дрогобича та Стебника стали децентралізованими закладами. Відтак управління школою та вирішення всіх господарських проблем – це в першу чергу відповідальність адміністрації закладу.

На жаль, наявну проблему тривалий час ніхто не вирішував. У 2021 році було проведено конкурс та призначено нового керівника Стебницької гімназії №11 імені Тараса Зозулі. Відтак у закладі потроху почали ворушити старі проблеми. Однак розпочатий ремонт підлоги у спортзалі вилився у нові клопоти. Коштів на виконання робіт школа не мала, тому довести ремонт до логічного завершення самотужки не змогли.

Для підтримки навчального закладу з місцевого бюджету було передбачено кошти на ремонт дренажної системи. Бюджет робіт становить 299 892,00 гривень (з ПДВ).

Як наголосили у адміністрації навчального закладу, 24 квітня було оголошено процедуру тендерних закупівель на «Поточний ремонт дренажної системи Стебницької гімназії №11 імені Тараса Зозулі».

Переможцем торгів було визнано ТзОВ «Екотепло Дрогобич».

Після проведення ремонту дренажної системи в приміщенні гімназії можна буде продовжити розпочатий раніше ремонт спортзалу.

Перейти до вмісту