У Стебнику завершили ремонт дороги Богдана Хмельницького: Тарас Кучма проінспектував виконані роботи

15:54 30 Листопада 2021

Днями відбулася зустріч міського голови Дрогобича Тараса Кучми із старостою міста Стебник Тарасом Городиським та активними мешканцями  громади. Найперше Тарас Кучма проінспектував хід ремонтних робіт на вулиці Богдана Хмельницького. Днями там завершили ремонт дорожнього покриття.

За словами старости Стебника Тараса Городиського, на відрізку дороги замінили асфальтне полотно, оскільки вулиця потопала в ямах. Реалізувати ремонтні роботи вдалося завдяки співучасті громади у даних роботах.

Мешканці цього мікрорайону долучилися коштами до ремонту дороги у співвідношенні 10 Х 90. 10% коштів зібрали стебничани, 90% –  кошти із місцевого бюджету. Відтак, як і планували, до настання перших морозів вулицю Богдана Хмельницького вдалося відремонтувати , – підкреслив Тарас Городиський.

Також в ході зустрічі та активного діалогу мешканців із керманичем громади Тарасом Кучмою, було окреслено план робіт та цілей, які б хотіли реалізувати у 2022 році.

У новому році плануємо подаватися на все можливі мікропроекти по ремонту як доріг нашого міста так і важливих об’єктів інфраструктури, парків тощо. Сподіваємось на допомогу Дрогобича у реконструкції центральної площі нашого міста, будемо подаватися на проекти ДФРР. Також першочергово в новому році хотіли б відремонтувати вулицю Стуса, Мекелити та ряд інших, – наголосив Тарас Городиський.

Амбітні плани у мешканців громади і стосовно змін в місцевих парках Стебника: їх хочуть осучаснити, наповнити їхній простір цікавими майданчиками та скульптурами тощо.

Перейти до вмісту