У співпраці з німецькими партнерами, на теренах Дрогобицької громади впроваджуватимуть проєкт з енергоефективності

15:33 11 Лютого 2021

9 лютого міський голова Дрогобича Тарас Кучма підписав Меморандум про взаєморозуміння між Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГМБХ та Виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради у межах програми «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні». Меморандум було підписано у межах першого спільного заходу Проєкту з громадами-партнерами у режимі онлайн.

Про це повідомили у КУ «Інститут міста Дрогобича».

Метою проєкту є поліпшення використання рамкових умов з підтримки енергоефективності в Україні, впровадження енергетичного менеджменту у громадах-партнерах, включення енергоефективних заходів у процедури технічного обслуговування і догляду громадських споруд, а також зниження використання енергетичних ресурсів та викидів парникових газів у атмосферу.

Строк реалізації Проєкту з 01.07.2020 по 30.06.2025 (5 років, відповідно до діючого доручення BMZ до GIZ від 03.03.2020).

«Впровадження ефективної системи енергоменеджменту дозволить у подальшому оптимізувати видатки на оплату енергоносіїв Дрогобицької територіальної громади та направити зекономлені ресурси на розвиток інших галузей (дорожньо-транспортна інфраструктура, спорт, освіта, медицина, культура)», – прокоментував підписання Меморандуму менеджер КУ «Інститут міста Дрогобича» Тарас Перхун.

Перейти до вмісту