У пунктах збору гуманітарної допомоги можна отримати необхідний одяг

12:40 21 Березня 2022

Підтримуючи переселенців – і місцеві мешканці, і закордонні партнери Дрогобицької громади передають чимало гуманітарної допомоги. В рамках діяльності Гуманітарного Координаційного Центру, в першу чергу ведеться робота над залученням найнеобхідніших речей – засобів захисту та спецзасобів для українських захисників, медикаментів та інших речей, в яких, станом на сьогоднішній день, є найбільша потреба.

Однак і українці, і закордонні партнери попри речі першої необхідності, часто передають одяг – намагаючись підтримати переселенців, які, покидаючи власні домівки, не мали змоги брати з собою власні речі.

Таких речей у пунктах збору та на складах Дрогобицької громади накопичилось чимало.

Тимчасово переміщені особи, які стають на облік в управлінні соціального захисту населення Дрогобицької міської ради, безкоштовно отримують продуктові пакети та засоби першої необхідності. Кожен, хто цього потребує, може отримати також необхідний одяг.

Переглянути наявні запаси та вибрати для себе необхідні речі можна безпосередньо у Дрогобицькій міській раді – в кабінеті №108, або в ліцеї №16 ім. Юрія Дрогобича.

Перейти до вмісту