«У променях Різдвяної зірки»: у галереї сучасного мистецтва експонують виставку творчих робіт учнів Дрогобицької дитячої художньої школи

10:50 20 Грудня 2022

В галереї сучасного мистецтва Дрогобицької дитячої художньої школи напередодні Дня святого Миколая відбулось відкриття виставки творчих робіт учнів Дрогобицької дитячої художньої школи «У променях Різдвяної зірки».

Впродовж кількох тижнів учнів школи готувались до особливої події в їхньому житті. Для когось участь у виставці була не вперше. А для наймолодших творців, які лише розпочинають свій мистецький шлях — це було незабутнє дійство.

На свято у галерею завітав особливий гість — Воїн-Чудотворець. Цьогоріч святий Миколай став не лише символом доброти і милосердя, а й уособленням мужності, відваги та непохитності духу.

Відкриття Різдвяної виставки дитячих робіт стало святом не лише для малечі, але й для батьків та близьких. У приємній метушні дітвора показувала батькам та присутнім свої роботи, розповідала як творились малюнки, аплікації, гратаж, фігурки з шерсті, розпис на склі чи дереві.

Святкову атмосферу музичними творами доповнили вихованці та викладачі Дрогобицької музичної школи №2 імені Романа Сороки. Особливої радості дітям додали подарунки від святого Миколая та благословення від отця Дмитра.

Особливу подяку висловлюють п. Роману, який був у ролі Святого Миколая та Воїна-Чудотворця.

Виставка «У променях Різдвяної зірки» триватиме упродовж січня у галереї сучасного мистецтва, що на вулиці І. Франка, 14

Перейти до вмісту