У парку Хмельницького зарибнили озеро

17:33 14 Квітня 2021

З творів Івана Франка ми бачимо, як колись водойми Дрогобиччини кишіли рибою.

Сьогодні все частіше з екранів телевізорів, у медіа ми чуємо про боротьбу за екологію. Важливо, щоб кожен мешканець громади усвідомлював, що життя у гармонії з природою – це один з викликів сьогодення.

Місцеве самоврядування Дрогобицької громади також вбачає розвиток території у відновленні екосистеми регіону. Багато років громада бажала відновити озеро у парку імені Богдана Хмельницького. Спільними зусиллями комунальників та небайдужих дрогобичан озеро і територію очистили від чагарників. Сьогодні Тарас Кучма разом зі секретарем ради Орестом Каракевичем, своїми заступниками та радниками долучилися до відновлення фауну в озері у парку імені Богдана Хмельницького.

«Не словом, а ділом. З приємністю повідомляю, що озеро наповнили водою. Не стала завадою й сьогоднішня погода. Емоції переповнюють. Ми не лише відновили озеро, а й зарибнили його. Мрію, щоб невдовзі усі озера знову стали місцями відпочинку для мешканців та гостей громади, а водойми кишіли рибою, як колись про це писав Франко!», – прокоментував участь в еко-акції міський голова Тарас Кучма.

Перейти до вмісту