У парку Степана Бандери встановили лавку для закоханих «Бандерівське серце»

15:04 11 Лютого 2022

Комунальне підприємство «Служба муніципального управління» обладнало у парку Степана Бандери коване серце з лавочкою для закоханих. Так як в серці видніється пам’ятник Степанові Бандері – романтичний об’єкт вже встигли назвати «Бандерівським серцем».

Ініціатором встановлення романтичної фотозони виступили співробітники КП «СМУ», напередодні Дня всіх закоханих.

«Локацію для лавки ми вибрали неспроста саме в парку Степана Бандери. Так як цей парк є символом патріотизму і саме тут облаштована алея пам’яті, присвячена загиблим ветеранкам російсько-української війни. Таким чином об’єкт присвячений не лише Дню закоханих, але й річниці Небесної Сотні» – розповідає ініціаторка, керівниця дільниці зеленого господарства КП «СМУ» Наталя Пилипів.

Символічну лавку та серце пофарбували червоно-чорними кольорами. У планах – відреставрувати стіну будівлі, розташованої позаду лавки. Там подумують намалювати мурал.

Нагадаємо, на початку зими КП «СМУ» виконало роботи з освітлення пам’ятника Степана Бендери та території парку та здійснило санітарну обрізку 80% дерев.

У планах – полагодити всі лавочки та замінити дерев’яні елементи лавок, розташованих півколом, біля пам’ятника Бандері. Весною парк планують озеленювати новими молодими насадженнями.

Перейти до вмісту