У парку Степана Бандери комунальники кронують дерева – мешканців закликають бути обачними

14:12 27 Січня 2022

Другий тиждень поспіль фахівці КП «Служба муніципального управління» проводять кронування дерев у міському парку Степана Бандера. Як розповіла Наталія Пилипів, начальник дільниці зеленого господарства КП «СМУ» – роботи із кронування розпочали ще з минулого тижня відповідно до доручення Департаменту міського господарства.

Найперше кронуємо дерева, які критичні. Тобто їхні гілки похилі, обвисають та можуть впасти під вагою снігу чи від сильних поривів вітрів, які спостерігаємо останнім часом. Практично за два тижні роботи кроновано кілька десятків дерев. Роботи триватимуть ще кілька днів, – наголосила Наталія Пилипів.

Під час робіт комунальники формують крони дерев у парку Степана Бандери.

До слова, минулого року у цьому парку висадили Алею пам’яті, присвячену ветеранкам російсько-української війни.

При подальшому фінансуванні робіт аналогічні кронування працівники КП «СМУ» мали б провести в парках, що на вулиці Л. Українки та І. Франка, – додає Наталія Пилипів.

Окрім цього, працівниками КП «СМУ» розгорнуто роботи і в парку Б. Хмельницького. Там комунальники розчищають алеї парку від повалених дерев та гілок, а також будуть видаляти старі дерева, які становлять загрозу для пішоходів. Усі роботи проводять у відповідності до акту видалення дерев в місті.

Перейти до вмісту