У Нижніх Гаях висадили гектар лісу

10:23 2 Листопада 2021

Упродовж року у Дрогобицькій територіальній громаді провели низку толок із висадки лісу. У понеділок, 1 листопада, у Нижніх Гаях висаджували дуби у квадраті №34. До висадки дерев долучилися міський голова Тарас Кучма спільно зі заступниками – Ігорем Германом, Андрієм Ковчем та Володимиром Коцюбою.

Також до події доєдналися генеральний директор ОКС ЛГП «Галсільліс» Іван Підгорецький та ДЛП ЛГП «Галсільліс» Богдан Захарко, які поінформували про стан справ у лісництві Дрогобицької громади.

За останні роки ми щорічно проводимо масові толоки та екологічні акції з озеленення території у межах міст Дрогобича та Стебника. Після утворення Дрогобицької територіальної громади, ми цю практику поширюємо у селах та лісництвах. Позитивно, що до ініціативи охоче долучаються як мешканці, так лісівники. Разом збережемо і відновимо зелені «легені» планети», – зазначив міський голова Тарас Кучма.

В межах акції вдалося висадити 1 га лісу. Зазначимо, питання озеленення планети є особливо актуальним у період, коли керівництво громади вживає всіх можливих заходів у межах своєї компетенції, щоб побороти глобальну проблему сьогодення – вирубку лісів.

Додамо, у вересні з нагоди 930 уродин міста Дрогобича на території Раневицького лісництва було висаджено 930 молодих дубів.

Перейти до вмісту