У міськраді приймали делегацію з Естонії

17:03 9 Липня 2021

У п’ятницю, 9 липня, до Дрогобича завітала делегація з Естонії. Офіційна зустріч відбулася у міській раді.

Участь у зустрічі взяли міський голова Тарас Кучма, директор КУ “Інститут міста Дрогобича” Володимир Кондзьолка, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Ігор Юзьв’як, начальник управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій Зеновій Квасній та керівництво підрозділів служби з надзвичайних ситуацій, які базуються у Дрогобичі. Естонську делегацію очолив Віктор Гузун – викладач міжнародних переговорів, колишній державний службовець та посол Республіки Молдова в Естонії (2010-2015).

Обидві сторони обговорили перспективу співпраці між Дрогобичем та містами Естонії. Зокрема, обговорили сфери цивільного захисту населення та роботу служби з надзвичайних ситуацій, налагодження бізнесових та партнерських контаків. Говорили про користь для Дрогобича досвіду Естонських міст у цифровій трансформації.

Також гості розповіли про підтримку українського війська, надання послуг з реабілітації для військових, допомогу для населених пунктів у зоні бойових дій.

У підсумку зустрічі, міський голова Тарас Кучма запевнив гостей, що місто Дрогобич стане надійним партнером для міст Естонії.

Після офіційної зустрічі гості оглянули центральну частину Дрогобича та відправилися з ознайомчим візитом до Другого спеціального центру швидкого реагування ДСНС України та Дрогобицького РВ ГУ ДСНС України у Львівській області.

Перейти до вмісту