У міськраді відбулася офіційна зустріч з колегами з міста-побратима Нова Каховка

17:35 21 Січня 2020

До Дрогобича на свято Водохреща завітала делегація з міста-побратима Нова Каховка. Делегація прибула для участі у ІІІ регіональному фестивалі вертепів “Різдвяна зірка”. Очолили делегацію заступник міського голови Володимир Сироватка та начальниця відділу культури та туризму НКМР Наталія Зарудна.

У неділю, 19 січня, делегація взяла участь у ході вертепів вулицями міста, у загальноміському водосвятті на оновленій площі Ринок, де вітала гостей та містян. Також колектив вертепу з Нової Каховки виступив на сцені Народного дому імені Івана Франка з Різдвяними вітаннями.

У понеділок, 20 січня, у Дрогобицькій міській раді відбувся офіційний прийом гостей міським головою Тарасом Кучмою. Разом з міським головою на зустрічі з гостями були присутні перший заступник міського голови Ігор Герман, начальник відділу культури та мистецтв Олег Яводчак, начальник відділу охорони здоров’я Володимир Чуба, начальниця організаційного відділу Ірина Кушнір.

Обидві сторони обговорили результати співпраці між містами, яка триває понад рік. За цей час відбулася низка культурних та спортивних обмінів між містами.

У ході зустрічі Тарас Кучма запропонував новокаховчанам презентацію фільму “Дрогобицька Голгофа” для жителів півдня України.

Також сторони обмінялися пропозиціями щодо продовження співпраці між містами.

Опісля Володимир Чуба ознайомив Володимира Сироватку з роботою закладів охорони здоров’я Дрогобича, зокрема ангіографічного відділення.

Нагадаємо, 28 вересня 2018 року у місті Нова Каховка відбулося офіційне підписання Угоди про співпрацю в економічній, науково-технічній та культурно-гуманітарній сферах між містами Нова Каховка та Дрогобичем.

Підписали Угоду про співпрацю міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко та міський голова Дрогобича Тарас Кучма. Урочисте підписання Угоди відбулося у міському Палаці культури Нової Каховки.

Перейти до вмісту