У міськраді відбудеться Круглий стіл «Громадські технології у Дрогобицькій територіальній громаді»

11:58 26 Жовтня 2021

Програма

Привітання учасників керівництвом громади.

Вступне слово координатора проекту «Сприяння впровадженню цифрових технологій в процес взаємодії громади та місцевої влади в Дрогобицькій та Нововолинській ОТГ» – Зоряна Лукавецька, Карітас України.

Презентація наявних в Дрогобицькій територіальній громаді цифрових інструментів взаємодії з громадянами – Зеновій Квасній, керівник управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій ДМР.

Презентація реалізації проекту у Дрогобицькій ТГ: здобутки, досягнення та виклики – Наталія Голинська, Карітас України, локальний координатор проекту в м. Дрогобич.

Презентація довідника «Цифрові технології – інструмент взаємодії влади та громади» – Уляна Яжик, соціальний працівник проекту.

Обговорення, дискусія, питання – відповіді.

Кава пауза.

Місце проведення: Дрогобицька Міська Рада, пл. Ринок, 1, к. 212

Час проведення: 27 жовтня 2021 р.14.00 – 16.00

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних та проти епідеміологічних норм.

Круглий стіл проводиться в межах проєкту «Сприяння впровадженню цифрових технологій в процес взаємодії громади та місцевої влади в Дрогобицькій та Нововолинській ОТГ» за підтримки проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фондом Східна Європа і фінансується Європейським Союзом.

Перейти до вмісту