У музеї “Дрогобиччина”відкрито фотовиставку Ігоря Фецяка

16:08 24 Вересня 2020
З нагоди святкування Дня міста було сказано чимало про його особливість, неповторність, унікальність і навіть певну пасіонарність Дрогобича. Адже за свою майже тисячолітню історію він це заслужив, бо не переставав вражати, захоплювати нас та продукувати нові тренди.
Говорили про це і в Палаці мистецтв музею «Дрогобиччина» на відкритті персональної виставки Ігоря Фецяка, який протягом 50-ти років творить фотопортрети нашого міста, і сам став обличчям Дрогобича, впізнаваним далеко за його межами, своєрідним дрогобицьким брендом.
Вернісаж фотомитця – своєрідний дарунок дрогобичанам з нагоди свята – відбувся за сприяння міського голови Тараса Кучми, який щиро привітав винуватця імпрези.
На презентації виставки, яку ініціювала директора музею Алли Гладун, слова шани та захоплення висловлювали представники влади, колеги-журналісти, друзі, шанувальники його таланту, а також знані художники Дрогобича, які належно оцінили світлини фотомитця: Петро Мацан, Тарас Метик, Хосе Турчик, Віра Меньок, Микола Муль, Віра Байса, Артур Деска…
Усі говорили по-різному, кожен зі свого ракурсу, так би мовити, – про творчість, професійну діяльність та грані таланту Ігоря Фецяка. Єдині були в одному – завдяки його об’єктиву маємо безцінні миттєвості історії нашого міста та яскраві фотосвідчення цілої епохи.
Інформація музею “Дрогобиччина”.
Перейти до вмісту