У Монастирі-Дережицьому в парку Героїв Небесної Сотні висадили 25 дерев

12:00 24 Квітня 2021

У Монастирі-Дережицьому у Парку загиблих Героїв Небесної Сотні біля церкви Успіння Пресвятої Богородиці висадили дерева.

Акція з озеленення відбулася у п’ятницю, 23 квітня.

Ініціатором еко-акції виступила староста сіл Дережичі, Монастр-Дережицький, Лішня, Монастир-Лішнянський Марія Мацюрович.

На запрошення старости участь в озелененні парку взяли заступники міського голови Володимир Коцюба, Роман Москалик та уповноважений з питань запобігання та виявлення корупції Руслан Щерба, начальниця організаційного відділу ДМР Ірина Кушнір.

Разом з посадовцями дерева висаджували мешканці сіл Дережичі та Монастир-Лішнянський, представники народного дому Галина Сенюта та Володимир Юрчак, директор школи Роман Гуменюк, вчителі та керівник футбольної команди Олег Нагребецький.

Дерева забезпечив лісник Іван Павелко.

“Завдяки спільним зусиллям нам вдалося посадити 25 дерев. Ми не лише висадили парк, але й вкотре вшанували Героїв Небесної Сотні. До слова, завдячуючи старості, нам вдалося поспілкуватися з громадою сіл щодо нагальних проблем та шляхів їх вирішення”, – прокоментував Володимир Коцюба.

Перейти до вмісту