У Львівській області триває реєстрація на проєкт підтримки ветеранів АТО

8:18 30 Жовтня 2019

Робота над проектом Життя після конфлікту «Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей» триває і вже частина учасників проекту, що успішно захистили свої бізнес-ідеї отримали обладнання від Міжнародної організації з міграції.

Іван Павліш – учасник проекту, голова новоствореного фермерського господарства зазначає: «Я дуже радий, що виграв грант та закликаю усіх ветеранів та ветеранок, що мріють про власну справу, долучатися до проекту». Завдяки участі в проекті Іван Павліш отримав протруювач для передпосівної підготовки насіння, який допоможе отримати якісний посівний матеріал.

Нагадуємо, якщо Ви мешкаєте у Львові чи Львівській області, маєте посвідчення учасника бойових дій, а головне — хочете започаткувати або вже розвиваєте власний бізнес, у Вас є можливість отримати грант (до 1 000 євро) на закупівлю обладнання для Вашої справи.

Заповнити анкету на участь можна за посиланням: http://bit.ly/ГрантиВетеранам

Важливо:
• Участь у проекті безкоштовна
• Місце проведення проекту: м. Львів
• Посилання на сторінку проекту: http://iom.org.ua/ua/granty-na-rozvytok-samozaynyatosti-dlya-veteraniv-z-kyyivskoyi-dnipropetrovskoyi-ta-lvivskoyi

Контактна особа для подачі заявок та детальнішої інформації – Михайло Чорний – 0962431089 та Олег Озарко – 0681911084.

Проект фінансується Європейським Союзом та впроваджується Міжнародною організацією з міграції.

Виконавчий партнер проекту – громадська організація Всеукраїнська Асоціація Керівників Бізнесу – UABL.

Перейти до вмісту