У Дрогобичі, Стебнику та селах продовжують ремонтувати дороги

18:07 28 Квітня 2021

На дорогах Дрогобицької територіальної громади тривають ремонті роботи. До виконання робіт задіяно як КП «Служба муніципального управління», так і підрядні організації.

Про це повідомляють у Департаменті міського господарства.

Щодо Дрогобича, то днями завершили поточний ремонт на вулицях у центральній частині міста. Вчора техніка працювала на вулиці Пилипа Орлика та Володимира Великого. До ремонту залучають й спецтехніку, яка працює методом струменевого напилення. Нею заробляють тріщини у асфальтному покритті та використовують для ямкового ремонту.

Працює техніка у Стебнику та селах. Минулого тижня роботи виконували у селах Старе Село, Снятинка, Залужани. Сьогодні грейдером вирівнювали дорогу у селі Долішній Лужок.

Також сьогодні з громадою села Долішній Лужок зустрілися перший заступник міського голови Ігор Герман, староста Олександра Семків, депутати міськради Павло Цвігун та Володимир Дзерин.

«Ми домовлялися, що до Великодня наведемо лад з дорогою. Сьогодні ми бачимо результат: техніка працює», – звернувся до громади Ігор Герман.

Після свят роботи будуть проведені у селах Нижні Гаї, Верхні Гаї, Рихтичі та інших населених пунктах Дрогобицької громади.

Перейти до вмісту