У Дрогобичі підтвердились ще 2 випадки COVID-19, 1 хворий одужав, – оперативна інформація Міжрегіонального координаційного штабу з протидії коронавірусу на Дрогобиччині

9:43 8 Травня 2020

Станом на 9:30 8 травня на Дрогобиччині за останню добу зафіксовано 2 нових випадків захворювання на коронавірус. Обоє хворих з Дрогобича. Один з пацієнтів перебуває вдома на самоізоляції, іншого госпіталізували через відсутність можливості самоізолюватись вдома.

Однак 1 з 9 дрогобицьких пацієнтів, у яких раніше офіційно діагностували коронавірус, вже одужав. Після повторного проведення ПЛР-тестів діагноз коронавірусу вже не підтвердився.

Таким чином у Дрогобичі 10 офіційно підтверджених випадків захворювання на коронавірус, Трускавці – 1. Один хворий вже одужав.

Сумарно у Дрогобицькому регіоні зафіксовано 11 випадків інфікованих хворих на коронавірус.

На Львівщині у 660 осіб – позитивний результат тесту на коронавірус. 18 померло.

За останню добу в області захворюваність на коронавірусну інфекцію підтвердили у 65 осіб – це рекордна кількість за одну добу.

За даними ЦГЗ, станом на 8 травня в Україні 14195 лабораторно підтверджених ПЛР-дослідженням випадків COVID-19. Усього в Україні зафіксовано 361 летальних випадків від COVID-19.

За добу було зафіксовано 504 нових випадків.

Загальна кількість підтверджених випадків COVID-19 у світі становить 3 754 253 осіб.

Бережіть себе, залишайтеся вдома!

Перейти до вмісту