У Дрогобичі проводять капітальний ремонт вулиці Цвинтарної

9:51 24 Травня 2023

На вулицях Дрогобича, Стебника та сіл громади тривають капітальні та поточні ремонтні роботи доріг, тротуарів, доріжок та реалізація заходів благоустрою в мікрорайонах.

Так у Дрогобичі зараз триває капітальний ремонт вулиці Цвинтарної, яка сполучає між собою вулиці Чорновола та Пилипа Орлика.

На відрізку дороги вже провели підготовчі роботи та уклали основу під асфальтування. Проект передбачає капітальний ремонт дорожнього покриття, з частковим ремонтом тротуарів. Після ремонту на дорозі планують облаштувати кілька додаткових паркомісць.

Відремонтована вулиця Цвинтарна допоможе розвантажити вулицю Володимира Великого. Зокрема перехрестя з вулицею Пилипа Орлика, дорогу вздовж автостанції та до перехрестя з вулицею Чорновола.

Окрім цього, як повідомили у Департаменті міського господарства, в Дрогобичі триває облаштування ділянки тротуару від перехрестя з вулицею Петра Сагайдачного в напрямку вулиці Самбірської. Тут провели заміну бордюрного каменю, а пішохідну ділянку замощують бруківкою.

Поточні ремонти доріг проведуть також на вулиці Самбірській. Зокрема Департаментом вже підписано договір на ремонт одразу трьох відрізків внутрішньоквартальних доріг в цьому мікрорайоні.

У Стебнику найближчим часом розпочинатимуть ремонт вулиць Стуса та Мекелити. Договори на ремонти цих доріг вже підписані.

Паралельно комунальними службами було проведено роботи з поновлення дорожньої розмітки.

Перейти до вмісту