У Дрогобичі приступили до фарбування дахів на Площі Ринок

15:25 30 Вересня 2021

До 930-річчя уродин Дрогобича, комунальники міста успішно завершили ремонт частини фасадів будівель, що на Площі Ринок. Як наслідок – споруди оновили свій зовнішній вигляд.

30 вересня бригада комунальників приступила до наступного етапу робіт – фарбування дахів оновлених будинків. У Департаменті міського господарства стверджують – за сприятливих погодніх умов будуть продовжувати і ремонтні роботи із оновлення решти фасадів у центральній частині міста.

Роботи над оновленням фасадів на площі розпочались ще влітку, після того, як відділ архітектури та містобудування напрацював відповідний проект. Спочатку було оновлено та пофарбовано фасади двох будинків. Відтак у вересні відремонтували ще два фасади. Їх ми завершили до Дня міста. Загалом проект довготривалий та передбачає оновлення всієї Площі Ринок, – наголошує директор Департаменту міського господарства Ростислав Пошивак.

Додамо, ідея оновити зовнішній вигляд будинків на Площі Ринок виникла після капітальної реконструкції центральної площі міста та замощення її бруківкою.

 

 

Перейти до вмісту