У Дрогобичі переобирають керівників 5 закладів охорони здоров`я

16:01 7 Лютого 2020

Керівників закладів охорони здоров`я Дрогобича переобирають.

Конкурсний відбір кандидатів проводить спеціальна конкурсна комісія з числа представників лікарського складу, депутатського корпусу та громадськості.

Переобирають керівників таких закладів охорони здоров`я як КНП «Дрогобицька міська лікарня №1», КНП «Дрогобицька міська лікарня №3», КНП «Дрогобицький міський пологовий будинок», КНП «Дрогобицька міська стоматологічна поліклініка» та КНП «Стебницька міська лікарня».

Як зазначив начальник відділу охорони здоров`я ДМР Володимир Чуба, який є головою конкурсної комісії, переобирають керівників вище перерахованих установ у зв`язку із закінченням терміну дії контракту з 15 грудня 20015 року по 15 грудня 2019 року.

Обрані конкурсною комісією кандидатури на заняття посад керівників вище перелічених закладів охорони здоров`я будуть подані на затвердження міському голові Дрогобича Тарасу Кучмі. Працюватимуть новопризначені керівника на контрактній основі. Термін дії контракту від 3 до 5 років.

На першому засіданні Конкурсної комісії, яке відбулось 3 лютого, комісія розглянула подані претендентами на зайняття відповідних посад пакети документів. Ті претенденти, які подали необхідний пакет документів, відповідно до вимог чинного Законодавства, були допущені до участі у конкурсі.

«Через відсутність необхідних документів до участі у Конкурсі на заміщення посади керівника КНП «Дрогобицький міський пологовий будинок» не було допущено Володимира Штогрина та Христину Росоху», – додав голова Конкурсної комісії.

На заміщення вакантної посади керівника КНП «Стебницька міська лікарня» жодна особа не подала відповідної заяви на участь у конкурсі, тому конкурс визнали таким, що не відбувся.

У четвер, 6 лютого, відбулося друге засідання конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору кандидатів на посади керівників КНП охорони здоров`я Дрогобича.

Претендентами на посаду керівників закладів охорони здоров`я виступили:

  • КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» – Андрій Коцюба;
  • КНП «Дрогобицький міський пологовий будинок» – Роман Ігнатишин;
  • КНП «Дрогобицька міська стоматологічна поліклініка» – Вікторія Біда;
  • КНП «Дрогобицька міська лікарня №3» – Ярослав Стрийський.

 

За результатами засідання конкурсної комісії було вирішено рекомендувати на розгляд міського голови кандидатури Андрія Коцюби, Романа Ігнатишина та Вікторії Біди на заміщення вакантних посад керівників, відповідно до поданих ними заяв.

Кандидатуру Ярослава Стрийського на керівника КНП «Дрогобицька міська лікарня №3» конкурсна комісія не підтримала. Відтак Ярослав Стрийський, який до тепер очолював цю установу, тимчасово виконуватиме обов`язки керівника, а конкурс оголосять повторно.

 

Перейти до вмісту