У Дрогобичі на потреби захисників передали понад 53 тисячі гривень, зібраних на благочинних заходах

14:44 17 Січня 2023

Триває одинадцятий місяць з часу повномасштабного вторгнення росії на українські землі. Дрогобицька громада продовжує активно працювати та допомагати військовим у боротьбі з ворогом. Щоб дати гідну відсіч московським окупантам та ефективно підтримати наших захисників, цивільне населення, бізнес, громадські організації, волонтери об’єднались та скеровують усі сили задля спільної перемоги.

Так, днями Управління культури та розвитку туризму ДМР передало 53 647 гривень на потреби Окремого батальйону територіальної оборони ім. П. Сагайдачного.

З цієї суми, 43 647 гривень перерахували захисникам господині від продажу кулінарних виробів на фестивалі «Ґаздиня Фест». 10 тисяч гривень захисникам передало управління соціального захисту населення Дрогобицької міської ради.

Кошти працівники Управління культури та розвитку туризму передали начальнику штабу 67-го батальйону територіальної оборони. Благочинні кошти використали на потреби бійців, зокрема для закупівлі двох генераторів та запчастин до авто.

Як зазначають в Управлінні культури та розвитку туризму, благодійні заходи в Дрогобичі покликані допомагати захисникам та наближати нашу перемогу.

Перейти до вмісту