У Дрогобичі відновлено роботу громадського транспорту та автостанції

12:07 23 Червня 2020

У Дрогобичі внесли зміни до карантинних обмежень, спричинених пандемію COVID-19. З 23 червня у Дрогобичі відновлюють роботу міського громадського транспорту.

Таке рішення було прийнято на у вівторок, 23 червня, на черговому засіданні міської комісії ТЕБ та НС на підставі рішення відповідної комісії Львівської ОДА.

«У Дрогобичі не послаблюється карантин, адже кількість захворювань у області зростає. Однак, сотні дрогобичан щодня повинні діставатись на роботу і з роботи, що призводить до масового скупчення людей у громадському транспорті. Тому відновлення роботи громадського транспорту дозволить розвантажити існуючі маршрути і уникнути масового скупчення пасажирів», – зазначив під час засідання комісії міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

Працюватиме громадський транспорт повинен з дотримання усіх карантинних норм, зокрема заборонено перебування у громадському транспорті без захисних масок чи респіраторів, а кількість пасажирів не повинна перевищувати кількість посадкових місць. Слідкувати за дотримання карантинних обмежень будуть поліцейські.

Також з метою уникнення скупчення людей та громадського транспорту біля автостанції №2, що на вулиці Пилипа Орлика, комісія ТЕБ та НС дозволила відновити роботу автостанції.

Перейти до вмісту