У Дрогобичі відзначили матерів-героїнь, які виховують п’ятеро та більше дітей

15:47 7 Грудня 2021

Трьом дрогобичанкам Надії Яковів, Ларисі Іванчук та Любові Тернопільській цьогоріч навесні Указом Президента України №188/20-21 присвоєно звання «Мати-героїня». Жінки народили та виховують п’ятеро та більше дітей. Відтак у ЛОДА скерували нагороди для відзначення почесних матерів.

У Дрогобицькій міській раді 7 грудня Матерів-Героїнь особисто привітав міський голова Тарас Кучма та керівниця відділу сім’ї та молоді Олександра Пашко. Жінкам вручили символічні подарунки та квіти, а також оберіг українок – народні хустини, день якої сьогодні відзначаємо.

Олександра Пашко зазначила, що щорічно в Дрогобичі зростає кількість Матерів-героїнь і це приємно.

Бути прикладом для жінок Дрогобиччини та гордо нести звання Мати-героїня – побажав присітнім очільник громади Тарас Кучма.

Я щасливий, що у нас є жінки, які мають сміливість народжувати та виховувати п’ятеро та більше дітей. Щастя материнства, яке Ви так щедро запізнали – найбільше щастя для жінки! Тому прийміть мої сердечні вітання. Бажаю Вам міцного здоров’я, а також постійно відчувати підтримку та турботу від своїх дітей, – наголосив  Тарас Кучма.

Своєю чергою матері подякували за турботу та увагу до них. На згадку про приємну подію зробили спільні світлини.

Перейти до вмісту