У Дрогобичі відбулася презентація фотодокументальної виставки “Євген Коновалець”, до 130-ї річниці від дня народження.

16:21 17 Червня 2021
2021 рік – рік Євгена КОНОВАЛЬЦЯ, чиє величне ім’я є символом Української Нації.
З нагоди 130-ої річниці Полковника Армії УНР, творця УВО, першого Голови Проводу і Організації Українських Націоналістів, в історичному відділі музею “Дрогобиччина” відбулися урочисті заходи: презентація фотодокументальної виставки “Євген Коновалець”, концерт стрілецької пісні у виконанні Заслуженого Прикарпатського ансамблю пісні та танцю “Верховина”, нагородження переможців історичного конкурсу “Євген Коновалець:
За честь! За славу! За народ!”
ЄВГЕНА КОНОВАЛЬЦЯ ПРИЙШЛИ ВШАНУВАТИ ТІ, ХТО МАЄ УКРАЇНУ В СЕРЦІ!
Дякую за молитву, глибоке патріотичне слово про Коновальця, духовну і моральну підтримку, Ваше Преосвященство Владико Григорію Григорій Комар ! Дякую Воїнам-ветеранам Олег Кіндратів Андрій Манько Тарас Віцик Igor Sagan Леонід Федевич , моїм друзям ЄС Андрій Сливич Лев Карпин за моральну підтримку і Справжність, другу Василь Петрик і директору бібліотеки ім. Ольжича Алла Герус за виставку, Голові ОУН Богдан Червак за буклети і спецвипуск “Українського Слова”, Олег Петренко за “сіль землі”, Лариса Лесишин ПП “Просвіт” за друк сертифікатів переможця.
Учасниками конкурсу стало 92 учнів навчальних закладів Дрогобича і району, шестеро з них, – переможці конкурсу, які були нагороджені цінними призами.
Велике ДЯКУЮ і ДЯКУЄМО вчителям і батькам тих дітей, які вчаться бути українцями, вчать без примусу історію рідного народу, щоб ніколи примусово не вивчати історію країни-окупанта…
https://www.facebook.com/groups/717255802305903
Марія Головкевич, музей “Дрогобиччина”.
Перейти до вмісту