У Дрогобичі власники двох перепланованих квартир сплатять штраф та усунуть порушення

17:03 7 Жовтня 2019

Впродовж другого місяця спеціальна комісія, яка створена на підставі розпорядження міського голови, беручи до уваги звернення громадян, проводить обстеження стану багатоповерхівок Дрогобича. Однією з причин таких обстежень є скарги мешканців на перепланування приміщень у будинках.

Як зазначив під час щотижневої наради міського голови Дрогобича з керівниками структурних підрозділів ДМР, комунальних підприємств та держустанов міста начальник відділу ДАБІ Андрій Гретчак, власникам, які незаконно перепланували приміщення, вручають приписи з вимогою усунути порушення та постанови на сплату штрафу.

«На вул. Самбірській, 74, власник у несучій стіні вибив вікно. Зараз йому вручено припис на усунення порушення та накладено штраф. Також на звернення самих мешканців проведено також перевірку на вул. М. Грушевського у будинках №1 та №3, а також у будинку на площі Ринок №31», — зазначив Андрій Гретчак.

За минулий тиждень було виявлено двоє власників таких квартир.

Обстежила спеціальна комісія будинки і на площі Ринок,6, вул. Шкільній,6, Т.Шевченка,13 та десять будинків на вул. Холмській.

Крім того, комісія звертає увагу й на стан балконів, які є або самовільно спорудженими, або перебувають у аварійному стані.

Перейти до вмісту