У Дрогобицькій територіальній громаді триває кампанія з легалізації рекламних конструкцій

12:57 24 Березня 2021

До уваги суб’єктів господарювання – власників конструкцій зовнішньої реклами, що розміщенні на території населених пунктів Дрогобицької територіальної громади!

У відділі економіки повідомляють, що внаслідок проведеної адміністративної реформи та об’єднання громад до Дрогобицької територіальної громади, контроль за сплатою суб’єктами господарювання за розміщення рекламних конструкцій на цих територіях здійснює виконавчий комітет Дрогобицької міської ради.

Для переукладання договору на сплату за розміщення конструкцій зовнішньої реклами, які розташовані на приєднаних територіях, у найкоротші терміни суб’єктам господарювання необхідно звернутися у відділ економіки Дрогобицької міської ради (м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, каб.214, тел. (244) 22545).

У випадку розміщення конструкцій зовнішньої реклами без відповідного дозволу та укладеного договору, виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради буде прийнято рішення про демонтаж рекламоносіїв, власників яких не встановлено.

Примітка: згідно рішення сесії Дрогобицької міської ради від 10.12.2020р. №18 реорганізовано шляхом приєднання до Дрогобицької міської ради Стебницьку міську раду, її виконавчий комітет, Бистрицьку, Болехівську, Броницьку, Верхньогаївську, Волянську, Дережицьку, Добрівлянську, Долішньолужецьку, Лішнянську, Михайлевицьку, Медвежанську, Нижньогаївську, Нагуєвицьку, Почаєвицьку, Раневицьку, Рихтицьку, Снятинську, Ступницьку, Унятицьку сільські ради.

Нагадаємо, громадяни можуть повідомляти про виявлення несанкціонованої реклами через е-сервіс «Відкрита реклама».

Перейти до вмісту