У Дрогобицькій громаді затвердили програму цифровізації до 2024 року

9:27 19 Серпня 2022

Важливе рішення для громади прийняла сесія міської ради. Під час засідання 18 серпня депутати затвердили програму інформатизації «Цифрова Дрогобицька громада» на 2022-2024 роки.

Над формуванням Програми працювала команда управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій. У Програмі враховано план стратегічного розвитку з цифровізації як Дрогобицької громади, так і Львівщини, критерії програми «Дрогобич Smart City», рекомендації КУ «Інститут міста Дрогобича» та управління з питань цифрового розвитку Львівської ОВА.

Доповідаючи перед депутатським корпусом, керівник управління Зеновій Квасній проінформував, що цифровізація громади відбувається в унісон з цифровізацією Львівщини. В умовах воєнного стану основним пріоритетом є кібербезпека.

Наразі фахівці з питань цифровізації працюють над упорядкуванням діючих електронних сервісів. Систематично оновлюють бази даних, інформацію на інтерактивних мапах. Також заплановано у стислі строки вирішити питання електронного документообігу. До кінця вересня планують встановити питання зі встановлення станцій моніторингу якості повітря.

Про свою роботу управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій інформує на офіційній сторінці у Фейсбук: https://www.facebook.com/digitaldrohobych.

Перейти до вмісту