У Дрогобицькій громаді відремонтували понад 9 тисяч метрів квадратних доріг та тротуарів протягом року

8:52 18 Листопада 2022

Впродовж 2022 року, незважаючи на воєнний стан в країні, у Дрогобицькій громаді було проведено низку важливих робіт в житлово-комунальній сфері, проведено ремонт важливих доріг, тротуарів та благоустрій територій. Загалом впродовж року вдалось поточно відремонтувати 9429 м. кв. дорожнього покриття на території громади на суму майже 8 мільйонів гривень.

Про це поінформував профільний заступник міського голови з комунальних питань Роман Москалик.

Зокрема в ході виконаних робіт було проведено ремонти:
– вул. Котляревського (від буд. № 110 до вул. Макуха) в м. Дрогобич,
– внутрішньоквартальної дороги на вул. Самбірській (біля будинків №84, 92, 94),
-внутрішньоквартальної дороги на вул. Є.Коновальця (біля буд.№7/2, 7/3, 7/4, 7/10) в м. Дрогобич,
– вул. Симоненка в м. Стебник,
– вул. Нова в м. Стебник,
– вул. Стуса (від провулку Шухевича до житлового будинку №28) в м. Стебник.

Продовжуються роботи по капітальному ремонту вул. Стуса у м. Дрогобич.

Чимало робіт з ремонту доріг виконано силами КП «Служба муніципального управління».

На перехресті вул. Бориславська – Данила Галицького в м. Дрогобич замощено пішохідні доріжки тротуарною плиткою та влаштовано нові газони. На вул. Бориславській влаштовано дві паркувальні зони.

Проведено ремонт тротуарів: на вул. Шевченка, вул. І.Дацка, вул. Сагайдачного (від вул. Верхрадського до вул. Чорновола) в м. Дрогобич та на вул. Дрогобицька, в сквері на вул. Шептицького та в сквері Героїв в м. Стебник.

Проведено поточний ремонт вул. Мельника, вул. Сагайдачного (частково) в м. Стебник, вул. Фабричної. вул. Вокзальної, площі Злуки, перехресття вул. Винниченка – вул. Грушевського в м. Дрогобич.

Проведено роботи з експлуатаційного утримання доріг (ямковий ремонт) в м. Дрогобич, м. Стебник, с. Почаєвичі, с. Раневичі. с. Михайлевичі, с. Болехівці, с. Нове село.

Проведено підсипки та планування комунальних доріг з гравійним покриттям в населених пунктах Дрогобицької міської територіальної громади.

Вирішено одну із багаторічних проблем, а саме: проведено асфальтування центральних під’їзних доріг на кладовищі по вул. П.Орлика в м. Дрогобич.

Для забезпечення організації дорожнього руху в м.Дрогобич та в м. Стебник встановлено 122 дорожніх знаки, відновлено 44 км. горизонтальної розмітки та нанесено понад 3 тис. м. кв. розмітки «Пішохідний перехід».

Перейти до вмісту