У дитячому будинку «Оранта» малеча очікує Миколая

11:59 18 Грудня 2020

У дитячому будинку «Оранта» малеча готується до Свята Миколая. За словами керівниці дитячого будинку Оксани Дацюк, сьогодні під опікою тут перебувають 19 дітей.

З нагоди прийдешнього Свята Миколая привітати діток до будинку завітали заступник міського голови Андрій Ковч та начальник відділу-служби у справах дітей Ігор Яким. Для дітей посадовці передали солодощі та подарунки. Своєю чергою діти привітали посадовців виставою.

«У ці дні ми докладаємо максимальних зусиль, щоб кожна дитина не була забута. Ми допомагаємо Святому Миколаю завітати до кожного, особливо до діток, які сьогодні в силу багатьох обставин обділені батьківським піклуванням. Мене особисто вразила вистава і акторська гра цих прекрасних діток, їхні емоції та переживання. Приємно отримати від дітей саморобні вітальні листівки, які обов’язково залишу на своєму робочому столі», – прокоментував Андрій Ковч.

В ході візиту до дитячого будинку «Оранта» посадовці разом з керівницею обговорили подальшу співпрацю, зокрема у юридичній площині.

Перейти до вмісту