У День міста на одного дрогобичанина стало більше

16:49 24 Вересня 2020

Добру традицію вітати новонароджених у День міста продовжують. За інформацією відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту ДМР, у День міста, 21 вересня у Дрогобицькому пологовому будинку народився дрогобичанин Матвійко.

Відповідно до місцевої Програми «Пакунок малюка», новонародженим у День міста вручають подарунок – необхідні речі для немовляти.

Так, днями міський голова Дрогобича Тарас Кучма, головний спеціаліст відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту ДМР Лілія Тимошишин, керівник пологового будинку Роман Ігнатишин та завідувач пологового відділення Володимир Цицик привітали породіллю Світлану – матір Матвійка та вручили їй два «Пакунки малюка», які видають за місцевою та урядовою програмами.

Нагадаємо, відповідно до затвердженої рішенням сесії Дрогобицької міської ради програми, з 1 січня 2019 року «Пакунок малюка» отримують сім’ї міст Дрогобича та Стебника, у яких народились немовлята у 2019-2020 рр. і є четвертою і більше дитиною в сім’ї. А також сім’ї, у яких народилась дитина на свято Нового року, Дня матері та Дня міста Дрогобича.

Також у Дрогобичі є традиція, коли кожного новонародженого малюка вітають фанфарами з вежі ратуші.

За детальною інформацією щодо отримання «Пакунку малюка» просимо звертатися у відділ молодіжної політики, сім’ї та спорту ДМР.

Перейти до вмісту