У День Гідності та Свободи в Дрогобичі відзначили дітей загиблих Захисників України

9:51 22 Листопада 2022

21 листопада у світлиці Дрогобицької міської ради пройшла зустріч міського голови з родинами загиблих Захисників України. Захід ініціювали організація Товариства Червоний Хрест та Управління соціального захисту населення.

В рамках проєкту BraVo представниками Червоного Хреста було закуплено 9 планшетів Samsung Galaxy Tab для дітей загиблих Захисників Дрогобицької громади, а також солодощі та засоби гігієни.

Цінні подарунки отримали діти шкільного віку від 6 до 15 років.

Одним із міні-грантів, що ми виграли є проект BraVo – відтак нам вдалося закупити такі потрібні для дітей подарунки. Віримо, що дітям все сподобається і вони використовуватимуть планшети за призначенням – для навчання та свого розвитку, – підкреслили представники Товариства Червоного Хреста.

Подарунки дітям вручили міський голова Дрогобича Тарас Кучма, а також представники Товариства Червоний Хрест.

Сьогодні дуже символічний день – День Гідності, це день коли кожна людина відчуває певну відповідальність, відповідальність перед тими кого з нами уже немає, відповідальність перед тими, хто у майбутньому творитиме нашу державу, відповідальність перед тими, хто зараз на передовій і воює за нас. Оці подарунки, оці планшети, які сьогодні ми вручаємо – це надзвичайно потрібна річ для вашого навчання та корисного дозвілля. Тому дякуючи Червоному Хресту, дякуючи соцільним службам міської ради і Святому Миколаєві, ви сьогодні отримали такі чудові подарунки. Ми хочемо, щоб ви розуміли – ви не одинокі, в кожному цьому подарунку є частинка нашого серця і душі, нашої відповідальності і любові. Пам’ятайте – ми у вас є як хороші, добрі друзі, до яких ви завжди можете звернутися. Дякуємо вашим батькам за виховання та сумуємо спільно із вами за втратою ваших татусів-захисників. Віримо – все буде перемога, – наголосив у зверненні до присутніх Тарас Кучма.

Додамо, проект BraVo – це програма Товариства Червоний Хрест, яка досі не реалізовувалась в нашому регіоні. Вона дає можливість залучати кошти з метою підтримки громади, допомоги соціально вразливим категоріям населення та сприяти в реалізації проектів, необхідних громаді.

Перейти до вмісту