У грудні на підсипку доріг Дрогобича та територіальної громади використали 937,5 м3 піскосуміші

10:57 13 Січня 2022

Такі дані озвучив керівник КП «Служба муніципального управління» Володимир Суда. За його твердженнями – впродовж грудня, на підсипку автомобільних доріг у Дрогобичі, комунальниками було використано – 779м3 піскосуміші, в Стебнику – 40 м3, в селах територіальної громади – 25 м3. Окрім цього на підсипку тротуарів у Дрогобичі та Стебнику пішло – 93,5м3 суміші. Загальна кількість використаної піскосуміші за грудень місяць становить – 937,5 м3.

За перші 10 днів січня на підсипку доріг від ожеледиці у місті та селах Дрогобицької територіальної громади було скеровано та використано піскосоляної суміші – 112 м3.

Для утримання доріг та їхнього розчищення у зимовий період за твердженнями Володимира Суди, задіяно таку спецтехніку: 3 піскорозкидувачі, автогрейдер, КАМАЗ з відвалом, МТЗ-82 з відвалом та екскаватор JSB.

Що стосується доріг сіл територіальної громади то до їхнього розчищення задіяно додаткову техніку приватних підприємців, зокрема договори укладено із ФОП «Сорока», ФОП «Хруник», ФОП «Еко ферма Шароле»,СГ «Початок».

Перейти до вмісту