Учні Ліцею №3 імені В’ячеслава Чорновола виготовили окопні свічки для воїнів та долучились до екоакції із озеленення громади

15:18 23 Березня 2023

Учні Ліцею №3 імені В’ячеслава Чорновола дивують не лише своїми успіхами та результатами у навчанні, але й патріотичною свідомістю та активною громадською позицією.

Так, днями школярі виготовили 330 штук окопних свічок для українських військових. До доброї справи були задіяні учні 1-А та 5-А класів, які не лише потурбувались про побут наших воїнів, але й про позитивний настрій захисників, адже до свічок дітвора поклала власноруч намальовані малюнки та українських стяг, який прикрасили побажаннями для воїнів. Також за словами директорки Ліцею Оксани Чайковської, військовим на фронт від школи також передадуть аптечки та термоковдри.

Привітати школярів та подякувати за їхній внесок у допомогу українським захисникам завітали міський голова Дрогобича Тарас Кучма та депутат міської ради Юрій Кушлик.

Пишаємось нашим поколінням, адже воно зростає дуже свідомим та відповідальним. Ви усі молодці, хто долучився до цієї доброї справи. Нашим захисникам буде дуже приємно отримати ці свічки та малюнки від нашої молоді із побажаннями якнайшвидшого повернення до рідних домівок із перемогою, — звернувся до школярів Тарас Кучма.

Після цього учні спільно з посадовцями посадили кілька десятків туй на шкільному подвір’ї. Висаджували саджанці в межах екоакції «Садимо сад та ліс перемоги».

Так, завдяки цій екоініціативі цього тижня на території Дрогобицької громади вдалось висадити понад 2000 молодих саджанців. Території навчальних закладів громади поповнились новими насадженнями — ялинами, туями, яблунями, дубами тощо.

Перейти до вмісту